Waarom kiezen grote transportbedrijven voor onze communicatie app?

COMTO is de afkorting van Communicatie Tool. De COMTO communicatie app is een tool die ingezet wordt om de interne communicatie op een simpele manier naar een hoger niveau te tillen. Daardoor kan er efficiënter gecommuniceerd worden tussen management en medewerkers. Communiceren kan met de COMTO app “twentyfour seven”. Belangrijke informatie komt direct bij de juiste personen terecht. De COMTO app geeft de mogelijkheid communicatie te digitaliseren!

Gegevens, berichten en documenten worden eenvoudig beschikbaar gesteld. De informatie ’stroom’ kan desgewenst via een aanwezige autorisatie geregeld worden. De COMTO communicatie app kan gegevens ontvangen uit externe systemen zoals salarisverwerkers of aanwezige transport management systemen om gegevens actueel te houden. Ook informatie zoals foto’s van personeelsuitjes of persoonlijke items kunnen gedeeld worden op de tijdlijn of geplaatst worden in het fotoboek. Via nieuwsberichten kan bedrijfsnieuws getoond worden.

Gratis whitepaper

Meer weten over dit onderwerp? Download gratis onze whitepaper.

  Digitalisering in stroom versnelling door Corona virus

   Online platforms veroveren de transportbranche. De digitalisering is al langer een waarneembare trend binnen meerdere branches. Ook binnen de transportbranche wordt de urgentie naar ‘digitaal werken’ steeds groter. Buitenlandse concurrentie is hier een van de aanjagers van, maar ook de toenemende vraag aan ‘visibility, automatisering en efficiënt werken liggen ten grondslag aan deze behoefte. Met de huidige corona crisis is het digitaal communiceren een ‘must’ geworden voor veel organisaties.

  Binnen de transport branche waar ruim 80% van de medewerkers off-desk werkt is de behoefte naar digitale communicatie de afgelopen periode significant toegenomen. Flexibiliteit en digitalisering waren al langer dominerende begrippen binnen het vocabulaire in de logistiek. Maar toch bleven absolute innovatieve doorbraken op dit gebied uit vorige jaren. Wat ligt hier dan ten grond slag aan? Een groot onderzoek van Evofenedex (ondernemersverenging van 15.000 bedrijven) liet zien dat een gebrek aan tijd, complexiteit en kapitaal de barrières waren die digitalisering voornamelijk in de weg stond.

   

  Maar nu het corona virus de logistiek (en eigenlijk bijna alle sectoren) in zijn greep heeft zwelt de roep aan en wordt de noodzaak van flexibiliteit en digitalisering duidelijker dan ooit.

  DÉ COMMUNICATIE APP VOOR TRANSPORT

  Het grootste deel van de medewerkers bij transportbedrijven zijn de chauffeurs. Chauffeurs staan met hulp van COMTO direct in contact met hun collega’s op kantoor. COMTO verbind medewerkers 24/7 met hun organisatie op elke locatie. COMTO is een webbased communicatieplatform en dus zowel via mobiel als desktop bereikbaar voor al haar gebruikers. Daarbij is het mogelijk om COMTO als bedrijfsapp verkrijgbaar te maken vanuit de verschillende appstores. Zo heeft iedere gebruiker zijn ‘digital workplace’ altijd bij de hand en is het voor management mogelijk om haar medewerkers doormiddel van notificaties direct in te lichten van noodzakelijk informatie.

  Ook beschikt de COMTO app over een aantal praktische modules voor bedrijven in de transport sector. Via de COMTO app kunnen zij bijvoorbeeld beschikken over actuele ritinformatie die geautomatiseerd via koppelingen uit ritplanningsystemen komen, maar ook het melden van schade, aanvragen van verlof en het delen van persoonlijke of bedrijfsdocumenten kan gefaciliteerd worden door de verschillende modules binnen COMTO. Deze informatie kan beschikbaar worden gesteld in 6 verschillende talen. De COMTO app kan uitgebreid worden met ruim dertig beroepsgerichte modules waarvan een gedeelte tot de basismodules behoren. Specifieke maatwerkvraagstukken kunnen altijd bij ons worden neergelegd. Wij kunnen met trots zeggen dat inmiddels een groot aantal grote transportbedrijven hebben gekozen voor efficiënte & eenduidige digitale communicatie via de COMTO communicatie app. Samen zorgen deze tevreden klanten ervoor dat dagelijks duizenden medewerkers binnen de transportsector intern met elkaar kunnen communiceren.

  Blijf op de hoogte!

  Op de eerste rij bij nieuwe features en aankondigingen.