COM-ON BOARD App

Met de COM-ON BOARD app is jouw nieuwe medewerker direct in the loop nog voordat de eerste werkdag is gestart. Tegenwoordig wordt met onboarding de gehele inwerk-procedure bedoeld. Door middel van online (denk aan online trainingen / video’s en kennisdocumenten) als offline (uitreiking werkmaterialen, kennismaking HR, uitnodiging voor event, meeloopdag met collega) activiteiten kan een nieuwe medewerker steeds beter en snel ‘on-board’ raken bij een organisatie.

De COM-ON BOARD app is in te zetten als afzonderlijke tool maar het is ook mogelijk deze te integreren in de communicatie app COMTO. Er kan gewerkt worden met workflows zodat steeds duidelijk is waar de nieuwe medewerker zich in het onboardingsproces bevindt.

Boek een demo

Digitaal, maar toch een warm welkom

De generatie Y en Z, zij vertegenwoordigen een groot percentage op de arbeidsmarkt, zij zijn opgegroeid met moderne digitale communicatie middelen. Bijna alle informatie gaat tegenwoordig direct via mobiele apparaten. Zij zijn wars van papieren en trage processen. Met jouw COM-ON Board App maakt de nieuwe medewerker al kennis met de visie / missie / strategie en beleid van jouw organisatie voordat de eerste werkdag is begonnen. Onze onboardingsspecialist ontzorgt jou graag bij het geautomatiseerd inzetten van je onboardingproces.

Wat kan jouw nieuwe medewerker verwachten?

Een gestructureerd introductieprogramma met een gebalanceerde mix van online, onclass en on the job training. Interactief door direct contact met je manager en/of coach. Tijdens de onboarding leer je over de producten, service, klanten, organisatie en systemen.

Boek een demo

Bespaar tijd bij HR en managers met de COM-ON BOARD App

In de COM-ON BOARD app heb je de mogelijkheid de medewerkers digitaal een handtekening in de app te laten plaatsen. Denk hierbij aan gelezen en akkoord op de veiligheidseisen binnen je organisatie of een handtekening voor ontvangst van het sleuteldocument of andere uitgereikte werkmaterialen. De gebruiker hoeft alleen maar op de knop gelezen en akkoord te drukken of een handtekening te plaatsen en dit is direct zichtbaar in de beheerzijde van de app bij de verantwoordelijke.

Alles overzichtelijk en gemakkelijk terug te vinden

De nieuwe medewerker heeft altijd snel de informatie voorhanden en up-to-date om snel productief te kunnen zijn. Denk aan video tutorials, digitale handboeken, digitale formulieren, zelf in te richten e-learnings over jullie producten of hoe vraag je verlof aan. Laat je medewerkers leren van kennis en ervaring van collega’s met de mogelijkheid om een gesprek in te plannen of te chatten met de buddy / coach of mentor. Zo maak je de onboarding direct interactief.

Beschikbaar in Appstore via Apple Business Manager en Google play als Custom app volledig in je eigen huisstijl.

Wat gebeurt er na afloop van het onboardings-programma?

Jij en jouw organisatie zullen het belangrijk vinden dat iedere nieuwe medewerker een minimum standaard kennis (technisch, productkennis en service), skills en competenties ( toepassen van de kennis en skills) bezit.

Aan het eind van het programma is er de mogelijkheid een eindtoets te laten plaatsvinden om het niveau van deze kennis te meten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld in je onboarding de medewerker een presentatie opdracht hebben gegeven over een door jou toegewezen onderwerp wat de nieuwe medewerker presenteert op het evaluatie moment.

De manager en/of coach zullen tevens feedback geven aan de hand van de mensen met wie de nieuwe medewerker heeft samengewerkt tijdens het introductie programma.

Boek een demo

Voordelen

  • Leid de medewerker door het introductie programma en helpt de medewerker vlekkeloos te integreren in de nieuwe rol
  • Ontwikkeld met onboardingsspecialisten om de medewerker te verzekeren van de best mogelijke start
  • De app is jouw gids en als Custom app 24/7 te raadplegen op ieder gewenst device
  • Gemakkelijk in gebruik om je leercurve bij te houden en te gebruiken als agenda wanneer je wat gaat doen
  • De medewerker is verzekerd van leerkansen van hoge kwaliteit