Het nieuwe Intranet!

De COMTO applicatie is een webbased communicatieplatform voor intern gebruik binnen organisaties. De applicatie is zowel op de smartphone (als app) alsook op tablets of pc’s te gebruiken, altijd en overal te gebruiken dus! Het is zelfs mogelijk om de COMTO applicatie als native app in de appstores te plaatsen, hierdoor kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van pushmeldingen en notificaties. Communiceren, samenwerken, iedereen op de hoogte en de applicatie komt de betrokkenheid bij de organisatie zeker ten goede!

Webbased en native app

Webbased en native (app)
In de basis is de COMTO applicatie een webbased applicatie welke te gebruiken is als webapp op ieder type smartphone, maar ook heel goed werkt op een tablet of pc. Altijd en overal te gebruiken dus! Het is zelfs mogelijk om de COMTO applicatie te voorzien van een zogenaamde native-schil, hiermee kan de applicatie als native app in de appstores worden geplaatst. Als native app kan er gebruik worden gemaakt van pushberichten en notificaties.

Communicatie
Voor bedrijven met medewerkers in de buitendienst en/of meerdere vestigingen, is de COMTO applicatie een zeer efficiënte tool. Iedere medewerker kan op zijn/haar eigen device de applicatie middels een eigen login gebruiken. Vanuit de organisatie kan bijvoorbeeld het laatste (interne) nieuws worden gedeeld, maar ook handleidingen en documentatie, checklists, productinfo en informatie over klanten. Andersom werkt het uiteraard ook, de medewerker kan middels diverse formulieren ook zaken delen met de organisatie. Ook is er een facebook-achtige tijdlijn ontwikkeld, waarmee de medewerker heel eenvoudig een foto en/of tekst kan delen met de rest van de organisatie. Dit laatste wordt veel gebruikt en als erg positief ervaren. De medewerkers delen een foto van hun werk, of een foto van een bijzondere locatie (chauffeurs van transportbedrijven). De COMTO applicatie verhoogt de betrokkenheid van de medewerkers en stelt een organisatie in staat om via een eenvoudige weg aan iedereen binnen het bedrijf dezelfde info snel en efficiënt te delen.

Interne communcaitie voor bedrijven

Meertalig en persoonlijk
Een optie van de COMTO applicatie is meertaligheid, dit is vooral interessant voor organisaties die ook in andere landen actief zijn of anderstalige medewerkers in dienst hebben. Wel zo fijn als een Duitstalige medewerker de applicatie in de eigen taal kan raadplegen! Doordat iedere medewerker een eigen inlog heeft, is het ook mogelijk om gepersonaliseerde content voor die specifieke medewerker te tonen. Denk aan prestaties over het rijgedrag (transportbedrijven), of informatie over cursussen bijvoorbeeld.

Efficiënt
In de COMTO applicatie kunnen diverse formulieren worden opgenomen, denk aan schadeformulieren, onderhoudsaanvragen, verlofaanvragen en reparatieverzoeken. Naast het feit dat het handig is dat er bij sommige formulieren ook foto’s kunnen worden toegevoegd (schadeformulier), is het ook handig dat de aanvragen en meldingen bij de juiste personen binnen de organisatie terecht komen. In de back-end van de applicatie is dit heel eenvoudig in te regelen, ook als er meerdere ontvangers van een melding of aanvraag moeten zijn. Als alles bij de juiste afdeling of persoon digitaal binnenkomt, dan is dat wel zo efficiënt!

Comto Communicatietool

Volledige controle en geen limiet!
Achter de COMTO applicatie zit een zeer gebruiksvriendelijk CMS (beheersysteem), waarmee iemand zonder technische kennis volledig in staat is om de content van de applicatie te beheren. Toevoegen van o.a. nieuwsberichten, foto’s, handleidingen en andere documentatie stelt echt niets voor en is zo gedaan! Via het gebruiksvriendelijke CMS bent u zelf in staat om gebruikers aan te maken. Ook als een medewerker niet meer actief is binnen de organisatie, kan deze met 1 druk op de knop de toegang tot de applicatie worden ontzegd.

Maatwerk
De basis van de COMTO applicatie is behoorlijk ruim opgezet en compleet, maar toch kan het gebeuren dat er aanvullende/afwijkende wensen of eisen zijn. We hebben de applicatie zo flexibel mogelijk ontwikkeld, hierdoor zijn we per klant in staat om maatwerk in de applicatie toe te passen. Extra talen, compleet nieuwe formulieren, aparte modules, indeling van medewerkers in userprofielen (rechten) etc. Leg uw wensen/eisen voor en wij kunnen het zeer zeker voor u ontwikkelen!

Uw eigen stijl

De COMTO applicatie wordt altijd volledig in uw eigen (huis)stijl opgeleverd. Eigen kleurgebruik, eigen logo, eigen icoon en uiteraard krijgt de applicatie ook uw eigen (domein)naam. Het is dus echt een eigen applicatie van de organisatie, ook dit komt het merk en de betrokkenheid alleen maar ten goede. Bekijk enkele van onze referenties en laat u inspireren.

Demo applicatie aanvragen

Vraag vrijblijvend een demo aan. Wij laten u graag zien wat de COMTO applicatie voor uw organisatie kan betekenen.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.