Klantverhalen

Nieuwsgierig hoe bedrijven COMTO in de praktijk gebruiken? Hier lees je een aantal klantverhalen uit allerlei branches en bedrijfsgroottes.

Aloys Roemaat

Aloys Roemaat Transport

“Wij waren naar iets op zoek wat ons de mogelijkheid biedt om iedereen binnen ons bedrijf makkelijk en snel te bereiken. COMTO is de perfecte tool om de communicatie naar een hoger level te brengen.”

Lees meer

Van Opdorp Transportgroep

“Wij hebben voor COMTO gekozen omdat dit voor ons het perfecte interne communicatiemiddel is. Er zijn ook nog mogelijkheden om systemen te koppelen; na de demo waren we heel enthousiast om de app te gaan gebruiken binnen onze organisatie.”

Lees meer
Van Opdorp Transport
HBT

HBT Transport

“We kozen voor COMTO vanwege de ruime ervaring met digitalisering van de communicatie in de transportsector en de vele mogelijkheden. Een van de doelstellingen is ook zeker de korte communicatielijnen richting de chauffeurs.”

Van Dingenen Transport

“Wij hebben voor COMTO gekozen omdat de app goed is in te richten naar de wensen van de gebruiker. Er zijn heel veel mogelijkheden bespreekbaar zodat je de APP volledig naar je eigen idee kan laten samenstellen.”

Lees meer
Van Dingenen Transport
Assa Abloy

Assa Abloy

“Binnen de communicatie werkgroep waren we al snel enthousiast omdat we op korte termijn een Demo hebben bijgewoond georganiseerd door Doubleguns. Hierin werd al snel duidelijk dat deze tool ons kan brengen naar de uiteindelijke doelstelling van de project groep en dat de COMTO app de juiste keuze was.”

Lees meer

TES Groep

“Dankzij de applicatie zijn al onze collega’s buiten en op de verschillende vestigingen altijd op de hoogte en wisselen we snel en eenvoudig informatie uit.”

TES

Schotpoort Logistics

“Schotpoort Logistics tilt interne communicatie naar een hoger niveau met COMTO.”

Lees meer