Branches

COMTO kan ingezet worden voor verschillende branches. Bekijk welke meerwaarde COMTO voor uw branche heeft en bekijk vergelijkbare cases.

Transport Transport
Installatie
Agrarisch
Bouw
Overige

“Vanuit ons hebben we dit middel vooral ingezet om alle collega’s tijdens deze gehele covid-19 periode op de hoogte te houden! We zijn tevreden over de samenwerking met het team van Double Guns.’

Vivian Pols
Nassau Sneltransport

“Wij hebben voor COMTO gekozen omdat de app goed is in te richten naar de wensen van de gebruiker. Er zijn heel veel mogelijkheden bespreekbaar.”

Daniëlle van Dingenen
Human resources

“We waren al snel enthousiast over de demo die we hebben bijgewoond. Hierin werd al snel duidelijk dat COMTO de juiste keuze is en ons kan brengen naar de uiteindelijke doelstelling.”

Henri Nijland
Assa Abloy

“Met COMTO zijn onze chauffeurs altijd op de hoogte van onze normen. De app is transparant, zorgt voor verbinding, is efficiënt en ziet er top uit helemaal in onze huisstijl.”

Tamara Amian
Van Opdorp Transport

“We kozen voor COMTO vanwege de ruime ervaring met de digitalisering van de communicatie in de transportsector. Een van de doelstellingen is ook de korte communicatielijnen.”

Gert Bosch
HBT Transport

“Dankzij de applicatie zijn al onze collega’s buiten en op de verschillende vestigingen altijd op de hoogte en wisselen we snel en eenvoudig informatie uit.”

Bas Damen
TES Groep

“De vele beschikbare modules geven de mogelijkheid om de app volledig aan het bedrijf aan te passen, waardoor het product aanvoelt als maatwerk.”

Tim Jaspers
Limpens Elsloo
COMTO demo aanvragen

Demo aanvragen

Wij presenteren graag onze app aan u en vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een gratis (online) demo of op locatie.

Demo aanvragen
COMTO brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Ontvang gratis de brochure met daarin informatie over de app, mogelijkheden en kosten.

Brochure aanvragen