Dé Communicatietool voor bedrijven in de agrarische sector

Komen mededelingen maar voor de helft binnen bij de medewerkers omdat niet iedereen altijd tegelijk op kantoor is ? Wil je direct een grotere groep bereiken en tevens de mensen in de productie ook voldoende op de hoogte houden van de ontwikkelingen en nieuws in je bedrijf en jullie sector ? Maak kennis met onze interne communicatie App en verbeter de interne communicatie. Stimuleer hiermee productiviteit en zorg voor efficiënte communicatie.

Boek een demo
Communicatietool app agrarische sector
Communicatietool app agrarisch

Bereik en betrek direct een grote groep

Het bereiken van je werknemers in het veld is voor veel agrarische bedrijven een uitdaging van formaat. Door gebruik te maken van de COMTO app bouwt jouw organisatie structurele korte lijnen met al je medewerkers. Een verbetering van de medewerkersbetrokkenheid en medewerkerstevredenheid zijn hier inherent aan.

Creëer verbinding en betrokkenheid

Het communicatieplatform van COMTO is heel flexibel gemaakt. Voor elke COMTO is het mogelijk een volledig eigen keuze te maken in welke modules (inmiddels meer dan 40 beschikbaar) in gebruik worden genomen.

Met COMTO hebben medewerkers alle informatie bij elkaar met een eigen medewerkers app.

Of het nou gaat om nieuwsberichten / HR nieuws, formulieren / portalen / handige instructies / bedrijfsdocumenten / handboeken / roosters /  planningen etc alles valt samen op één plek met COMTO.

Communicatietool app agrarisch

Voordelen

  • Alle interne communicatie, onboarding en e-learning via één platform
  • Gespecialiseerde partner die voor langdurige samenwerking gaat
  • Zeer betaalbare prijs, zonder verborgen kosten en in no-time beschikbaar
  • Breng met één druk op de knop iedereen tegelijkertijd op de hoogte van bedrijfsnieuws / werkinstructies / planning etc.
  • Altijd en overal digitaal verbonden met een eigen communicatie app. In App store en Google Play met je eigen bedrijfslogo.
  • Maatwerkapp door de vele (meer dan 40) beschikbare modules

Deze klanten maken al succesvol gebruik van COMTO