Dé Communicatietool voor bedrijven in de bouw branche

Bouwen aan communicatie? De arbeidsmarkt in de bouwsector is krap waardoor vakkundige mensen extra hard nodig zijn. Een dalende medewerkersbetrokkenheid is hierbij een risico. Hoe blijf jij als bedrijf in verbinding en houd je de Millenials en generatie Y en Z aangehaakt in jouw bedrijf?

Boek een demo
Communicatietool app bouw
Communicatietool app bouw sector

Interne communicatie digitaliseren op de bouwplaats

Het bereiken van je werknemers op de bouwplaats is voor veel bouwbedrijven een uitdaging van formaat. Door gebruik te maken van de COMTO app bouwt je organisatie aan structurele korte lijnen met al je medewerkers. Een verbetering van de medewerkersbetrokkenheid en medewerkerstevredenheid zijn hier inherent aan.

Custom app voor al je interne communicatie

Onze klant de Hoop is een bouwgrondstoffen bedrijf en heeft meer dan 45 vestigingen met verschillende type werkzaamheden ‘onder zich’. Dit betekent dat de Hoop graag per vestiging de lay out van COMTO per afzonderlijke vestiging wil tonen, maar ook dat alle content is voorzien van een autorisatie op vestiging. De vestigingsmodule van COMTO sluit hier perfect op aan.

Communicatietool app bouw sector

Voordelen

  • Alle interne communicatie, onboarding en e-learning via één platform
  • Gespecialiseerde partner die voor langdurige samenwerking gaat
  • Zeer betaalbare prijs, zonder verborgen kosten en in no-time beschikbaar
  • Breng met één druk op de knop iedereen tegelijkertijd op de hoogte van bedrijfsnieuws / werkinstructies / planning etc.
  • Altijd en overal digitaal verbonden met een eigen communicatie app. In App store en Google Play met je eigen bedrijfslogo.
  • Maatwerkapp door de vele (meer dan 40) beschikbare modules

Deze klanten maken al succesvol gebruik van COMTO