Dé Communicatietool voor bedrijven in de installatiebranche

Het is belangrijk om als ondernemer in de installatiebranche inzichtelijk te krijgen welke kansen er in deze tijden zijn op het gebied van digitalisering, hoe deze kansen te prioriteren en vertalen naar de eigen organisatie. Maak kennis met onze communicatie app. Stimuleer productiviteit en zorg voor efficiënte communicatie.

Boek een demo
Communicatietool app installatie branche
Communicatietool app installatie branche

Minder faalkosten door digitalisatie

Binnen de COMTO app is een rittenplanningsmodule opgenomen, deze module heeft als doel om de efficiency te verhogen. Hiermee is zowel voor werkgever als supervisor duidelijk waar de installateur moet zijn op welke tijd. Veiligheid van je medewerkers is belangrijk en je plant regelmatig Toolbox meetings. Met de toolbox module binnen COMTO kun je snel en gemakkelijk een online Toolbox meeting plannen. De medewerker kan dan zelf kiezen binnen de vooraf gestelde kaders wanneer hij /zij de meeting volgt.

Een personeelsapp in de Installatiesector

Ons gespecialiseerde team werkt snel en zorgvuldig zodat je spoedig je top-down communicatie, documenten online en digitale formulieren kunt delen met je medewerkers. Creëer verbondenheid en betrokkenheid en verbeter je interne communicatie met de medewerkersapp van COMTO. Geen tijd en geld meer verliezen met inefficiënt materieel beheer! Met onze materieellbeheer module heb je altijd online inzicht in het gereedschapsbeheer, van meetapparatuur tot boormachine en zie je altijd waar gereedschap / materiaal zich bevindt dmv een QR code.

Communicatietool app installatie branche

Voordelen

  • Alle interne communicatie, onboarding en e-learning via één platform
  • Gespecialiseerde partner die voor langdurige samenwerking gaat
  • Zeer betaalbare prijs, zonder verborgen kosten en in no-time beschikbaar
  • Breng met één druk op de knop iedereen tegelijkertijd op de hoogte van bedrijfsnieuws / werkinstructies / planning etc.
  • Altijd en overal digitaal verbonden met een eigen communicatie app. In App store en Google Play met je eigen bedrijfslogo.
  • Maatwerkapp door de vele (meer dan 40) beschikbare modules

Deze klanten maken al succesvol gebruik van COMTO