Dé Communicatietool voor bedrijven

Hoe maak  je ambassadeurs van je medewerkers en verbeter je de interne communicatie ? Met COMTO kun je alle verschillende communicatievormen terugbrengen naar één communicatievorm en een community creëren en je merk versterken. Je medewerkersbetrokkenheid krijgt een boost en je zorgt voor snelle en transparante communicatie. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor terugkerende klanten. Met COMTO hebben medewerkers alle informatie bij elkaar met een eigen medewerkers app.

Boek een demo
Communicatietool app bedrijven
Communicatietool app bedrijven

Eén custom app voor al je interne communicatie

Creëer verbondenheid en betrokkenheid. Maak kennis met ons social intranet / personeels app COMTO. Stimuleer snelle en transparante communicatie.
Het bereiken van al je werknemers kan een uitdaging van formaat zijn. Door gebruik te maken van de COMTO app bouwt je organisatie aan structurele korte lijnen met al je medewerkers. Een verbetering van de medewerkersbetrokkenheid en medewerkerstevredenheid zijn hier inherent aan.

Creëer verbinding en betrokkenheid

Het communicatieplatform van COMTO is heel flexibel gemaakt. Voor elke COMTO is het mogelijk een volledig eigen keuze te maken in welke modules (inmiddels meer dan 40 beschikbaar) in gebruik worden genomen.

COMTO heeft alle ruimte om mee te denken naar passende oplossingen voor de inrichting van jouw processen, van rittenplanning en urenregistratie tot informatieverstrekking, van digitale formulieren en documenten tot verlofaanvragen / verlofplanning en statistieken.

Voor organisaties die opzoek zijn naar gemotiveerde medewerkers is het cruciaal om technologie te gebruiken waarop de jongere doelgroep generatie Y en Z aanhaakt. De personeels app van COMTO is het moderne communicatie middel dat hier perfect op aansluit.

Communicatietool app bedrijven

Voordelen

  • Alle interne communicatie, onboarding en e-learning via één platform
  • Gespecialiseerde partner die voor langdurige samenwerking gaat
  • Zeer betaalbare prijs, zonder verborgen kosten en in no-time beschikbaar
  • Breng met één druk op de knop iedereen tegelijkertijd op de hoogte van bedrijfsnieuws / werkinstructies / planning etc.
  • Altijd en overal digitaal verbonden met een eigen communicatie app. In App store en Google Play met je eigen bedrijfslogo.
  • Maatwerkapp door de vele (meer dan 40) beschikbare modules

Deze klanten maken al succesvol gebruik van COMTO