Dé Communicatietool voor bedrijven in de logistieke sector

Met COMTO zijn je chauffeurs altijd op de hoogte van jullie normen en doelstellingen. Het vergroot de betrokkenheid onder medewerkers. Iedereen is op de hoogte. De interne communicatie app is transparant en zorgt voor verbinding en ziet er natuurlijk top uit helemaal in jullie huisstijl.

Boek een demo
Communicatietool app transport branche

Alle tools voor onderweg

Verbonden door push en pop-up berichten in de communicatie app. Voor offdesk medewerkers die altijd onderweg zijn is nieuws al snel oud nieuws. Bereik, verbind en betrek je chauffeurs die onderweg zijn. De ritplanning op je mobiel desgewenst gekoppeld met je TMS systeem, dag en weekstaten, digitaal schade melden, inzicht in wie code 95 moet gaan herhalen en wat de gemaakte kosten zijn per medewerker, gemakkelijk bedrijfskleding aanvragen en met de module klantinfo direct inzicht in locatie gegevens en contactpersonen van de klant.

Interne communicatie strategie

Mensen zijn van nature sociale dieren. Toch slagen veel bedrijven er niet in om in verbinding te komen met de medewerkers. Iedere interactie met een medewerker heeft de potentie om bij te dragen aan de betrokkenheid en inzet. Met COMTO geef je de medewerkersbetrokkenheid een boost. Met dagelijkse posts op de tijdlijn, coole initiatieven via de ideeenbox, alle bedrijfsdocumenten centraal verzameld binnen één personeelsapp. Bovendien is de wagenparkbeheerder snel op de hoogte, inclusief foto’s van eventuele schades en gebreken.

Voordelen

  • Alle interne communicatie, onboarding en e-learning via één platform
  • Gespecialiseerde partner die voor langdurige samenwerking gaat
  • Zeer betaalbare prijs, zonder verborgen kosten en in no-time beschikbaar
  • Breng met één druk op de knop iedereen tegelijkertijd op de hoogte van bedrijfsnieuws / werkinstructies / planning etc.
  • Altijd en overal digitaal verbonden met een eigen communicatie app. In App store en Google Play met je eigen bedrijfslogo.
  • Maatwerkapp door de vele (meer dan 40) beschikbare modules